Ga naar hoofdinhoud

Nijsen/Granico besluit productie rundveevoeders over te dragen aan Quartes

Na vele jaren leverancier van varkens- en rundveevoeders te zijn geweest, heeft Nijsen/Granico besloten haar productie van rundveevoeders over te dragen aan Quartes en zich verder te specialiseren in varkensvoeders.

Maatwerk
Om maatwerk en goed advies te blijven leveren, heeft Nijsen/Granico een belangrijke keuze voor de toekomst gemaakt: verdere specialisatie in varkensvoeders. Hierdoor is minder ruimte ontstaan voor begeleiding van haar rundveeklanten. Om vergelijkbare kennis en kwaliteit aan haar rundveeklanten te blijven bieden, heeft zij in Quartes een partner gevonden. De samenwerking met Quartes heeft alleen betrekking op rundveevoeders – niet op varkensvoeders. Dat de keuze op Quartes is gevallen is niet toevallig. In het verleden, tijdens de periodes van Varkenspest en MKZ hebben wij nauw met hen samengewerkt. Toen is Quartes een bijzonder prettige en betrouwbare collega gebleken. Nijsen/Granico blijft ook in de toekomst als zelfstandig bedrijf doorgaan.

Specialist
Door de betere productieresultaten wordt de vraag naar bedrijfspecifieke benaderingen groter. Specialisatie in varkensvoer biedt Nijsen/Granico de mogelijkheid nog meer hoogwaardige grondstoffen in te zetten. Dit gecombineerd met het unieke Food-For-Feed-concept levert smakelijke, goed verteerbare voeders die de dieren goed opnemen. Voor onze afnemers resulteert dit in vitale en gezonde varkens. De optelsom van een hoge voeropname en gezonde varkens geeft een hoge productie. En dat is wat Nijsen/Granico voor ogen heeft voor haar klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback