Ga naar hoofdinhoud

Novus kondigt nieuwe partnerschap in Afrika aan

Novus International kondigt een partnerschap aan met Egerton Universiteit in Nakuru (Kenia). De overeenkomst beschrijft hoe Novus de universiteit zal helpen bij de ontwikkeling van haar lokale capaciteit en het ondersteunen van de plaatselijke voederindustrie door het verstrekken van uitrusting en opleiding.

Model

"We hebben een herhaalbaar model met ond Novus School Programma vastgesteld, die voordelen biedt voor studenten, professoren en onze medewerkers," zegt Giovanni Gasperoni van Novus. "Ik ben getuige geweest van de groei van dit programma. Het bemoedigt kennisoverdracht en ontwikkelt mogelijkheden voor werk voor afgestudeerden."

Oplossingen

Het Novus School Programma werkt met diverse universiteiten rond de hele wereld en kent professoren en studenten, die leiders in de industriële landbouw zijn of zullen worden, (studie)beurzen toe. "Door deze programma's hebben we een netwerk van technische medewerkers die ons helpen met de ontwikkeling van relevante klant-oplossingen voor diverse regio's over de hele wereld," verklaart Gasperoni.

Doel

Het Novus School Programma in Afrika heeft tot doel het onderwijs en de eerste hand kennis van de gezondheid van dieren en voeding te verbeteren in de Afrikaanse wetenschappelijke gemeenschappen voor vee en aquacultuur. Het partnerschap staat toe dat twee Egerton medewerkers met een achtergrond in de analytische chemie en laboratoriumanalyses, een training krijgen bij Novus's Saint Charles (Missouri, USA Research Laboratories) voor een periode van ongeveer negentig dagen. Zodra de opleiding is voltooid, helpt Novus met de apparatuur en de capaciteitsopbouw van een analytisch laboratorium op de Egerton Universiteit. Dit laboratorium zal de Oost-Afrikaanse regionale veevoederindustrie dienen. Door middel van Egerton, is Novus ook van plan om een referentielaboratorium voor de industrie te ondersteunen in de Oost-Afrikaanse regionale gemeenschap (Kenia, Tanzania, Oeganda, Rwanda, Burundi).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback