Ga naar hoofdinhoud

Nutreco kondigt wijzigingen aan in Raad van Bestuur

Frank Tielens trekt zich terug uit de Raad van Bestuur van Nutreco. Daarnaast komt er één nieuwe, mondiale divisie voor diervoeding. Deze wijzigingen heeft Nutreco bekendgemaakt.

Terugtreding

Nutreco heeft bekendgemaakt dat Frank Tielens, Executive Vice-President van de divisie Specialties en lid van de Raad van Bestuur van Nutreco, met ingang van 1 maart 2011 terugtreedt.

Mondiale divisie

Om beter te kunnen profiteren van de kennis en ervaring van de twee divisies Agriculture en Specialties en de synergiemogelijkheden optimaal te benutten, is besloten om deze samen te voegen tot één nieuwe, mondiale divisie voor diervoeding; Animal Nutrition.

Benoeming

Jerry Vergeer, thans Executive Vice-President van de divisie Agriculture, is benoemd tot Chief Operating Officer Animal Nutrition.

Raad van Bestuur

Per 1 maart a.s. zal de Raad van Bestuur van Nutreco N.V. bestaan uit Wout Dekker (Chief Executive Officer), Cees van Rijn (Chief Financial Officer), Jerry Vergeer (Chief Operating Officer Animal Nutrition) en Knut Nesse (Chief Operating Officer Aquaculture).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback