Ga naar hoofdinhoud

Nutreco realiseert recordresultaat

In het bestaan van Nutreco zijn de bedrijfsresultaten nog nooit zo goed geweest dan in het eerste half jaar van 2010. Het concern verwacht dat geheel 2010 een topjaar zal worden in het bestaan van het bedrijf.

Nutreco topjaar

Alle bedrijfsactiviteiten van Nutreco droegen bij aan het goede resultaat behaald in het eerste half jaar van 2010. Deze trend werd al in de tweede helft van vorig jaar ingezet, stelt topman Wout Dekker. Voor de resterende helft van 2010 is Dekker optimistisch. "We verwachten de positieve lijn door te kunnen trekken, waardoor dit jaar als geheel het topjaar in ons bestaan wordt."

Top drie 

De premixen en speciaal voeders, en de visvoederactiviteiten zorgen in belangrijke mate voor de goede winstcijfers, maar ook mengvoer en vlees droegen bij aan het resultaat. De gunstige financiële positie biedt volgens Dekker een prima positie om verdere versterking van de marktpositie van Nutreco te realiseren. "Wij willen op alle belangrijke markten in de top drie zitten."Meer over de jaarcijfers van Nutreco in De Molenaar nr. 11, die verschijnt op 13 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback