Ga naar hoofdinhoud

Overname FRAmelco door Adisseo afgerond

De eerder aangekondigde overname van de FRAmelco Group, een Nederlands additievenbedrijf voor diervoeders, door Bluestar Adisseo Company (Adisseo) is afgerond.

De overname is onderdeel van Adisseo’s strategie om één van de wereldleiders op het gebied van Specialty Feed Additives te worden.

“Samen zullen we een efficiënte organisatie neerzetten die de positionering van Adisseo binnen het veelbelovende Health by Nutrition marktsegment zal versterken”, zegt Addisseo-directeur Jean-Marc Dublanc.

Innovatie

“Het combineren van talenten en technologieën geeft Adisseo de mogelijkheid om druk te blijven zetten op de grenzen van innovatie. Onze teams gaan samen vernieuwende oplossingen aanbieden voor de vee- en visindustrie”, vult François Pellet, Adisseo’s Executive Director Specialty Products, aan.

“Onze klanten, leveranciers, distributiepartners en medewerkers over de hele wereld hebben met enthousiasme gereageerd op de aankondiging van de overname door Adisseo”, zegt FRAmelco-directeur Lars Snijders. “Nu we deze transactie hebben bevestigd, zullen de teams van Adisseo en FRAmelco met veel energie en passie samenwerken om synergieën te benutten.”

Internationaal

FRAmelco Group is een internationaal opererend familiebedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland en 3 productielocaties in Nederland, Spanje en Thailand. De jaarlijkse omzet bedraagt zo’n 30 miljoen euro.

Het merendeel van FRAmelco’s omzet wordt behaald met de verkoop van Glyceriden (kort- en middenketenige vetzuren), deze worden ingezet om diergezondheid te verbeteren. Het andere product betreft Lysolecithinen, een additief ter bevordering van voedingsvertering.

Lees ook: Adisseo neemt FRAmelco over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback