Ga naar hoofdinhoud

Pierre Nijsen wint De Molenaar Award 2008


Pierre Nijsen, voormalig directeur van Nijsen/Granico, is winnaar van De Molenaar Award 2008. De beide andere genomineerden voor de prijs, Piet van der Aar en Machiel Blok, delen de tweede prijs. De Molenaar Award werd uitgereikt tijdens de relatiedag van De Molenaar op 12 juni.

Pierre Nijsen is de winnaar van De Molenaar Award 2008. Na een zorgvuldige afweging heeft de jury de voormalig directeur van Nijsen/Granico in Veulen aangewezen als winnaar van deze prestigieuze prijs. Nijsen nam in april afscheid van de onderneming waaraan hij bijna 40 jaar leiding gaf. Hij nam de prijs op 12 juni in ontvangst uit handen van juryvoorzitter prof.dr.ir. Aalt Dijkhuizen tijdens de relatiedag van vakblad De Molenaar, organisator van de prijs.

Nijsen heeft met zijn onderneming Nijsen/Granico een bedrijf neergezet dat in de sector zijn gelijke niet kent. ,,Nijsen/Granico wordt als bedrijf gewaardeerd om de bedrijfsformule, maar ook vanwege de technische ontwikkelingen in het bedrijf’’, aldus Dijkhuizen.

Twee keer twee
,,Er moet een winnaar worden aangewezen, maar alle drie genomineerden waren prijzenswaardig’’, aldus de jury. Om die reden kende de jury de overige twee genomineerden de tweede plaats toe. Dit zijn Piet van der Aar en Machiel Blok. Beide leveren, ieder op hun eigen wijze, een bijdrage aan het vergroten van de kennis in de sector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback