Ga naar hoofdinhoud

Presentaties Molenaar-symposium beschikbaar

Alle presentaties van het succesvolle Molenaar-symposium 'Van Molenaar tot Kok' zijn beschikbaar. De slide-shows zijn te vinden op de Molenaar-website in de linkerkolom in het menu ‘Uw vakblad' onder de kop ‘Van Molenaar tot Kok.'

Symposium

Vakblad De Molenaar organiseerde op 24 november het symposium 'Van Molenaar tot Kok' op de HAS in Den Bosch. Drie sprekers, Niels Dijkman (ABN Amro), Loek de Lange (De Heus Voeders) en Harrij Schmeitz (Imtech) belichtten ieder vanuit hun eigen perspectief hun visie op de veranderingen in de diervoederindustrie. De presentaties, inclusief die van de sprekers en van de uitreiking van De Molenaar-award zijn vanaf vandaag op de website te vinden.

Samenwerken

Drie sprekers waren uitgenodigd hun visie te geven op de kansen die er voor de diervoedersector liggen om een verschuiving te realiseren van bulkassortiment naar gespecialiseerde voeders. Niels Dijkman (ABN Amro), Loek de Lange (De Heus Voeders) en Harrij Schmeitz (Imtech) stelden ieder op hun eigen wijze samenwerken centraal in hun presentatie. "Samenwerken levert een belangrijke bijdrage aan vooruitgang en innovatie", aldus de sprekers.

Initiatief

Het symposium ‘Van Molenaar tot Kok' was een initiatief van De Molenaar, HAS Den Bosch en de partners betrokken bij het Feed Design Lab. Het symposium ‘Van Molenaar tot Kok' trok belangstellenden uit alle geledingen van de sector.
Van Molenaar tot Kok, van fabriek naar keuken. Niet denken vanuit de mogelijkheden en beperkingen van de eigen productie, maar inspelen op de marktvraag en daarvoor oplossingen bieden, dat is de uitdaging voor de sector.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback