Ga naar hoofdinhoud

Prijswinnaars Corngold fotowedstrijd winnen ballonvaart

Familie Luijerink uit Overdinkel, familie van der Willigen uit Zoelmond en familie Schoonhoven uit Beemte Broekland hebben de Corngold fotowedstrijd gewonnen. De wedstrijd werd gehouden ter ere van de nieuwe website van Corngold maïsglutenvoer.

Corngold maïsglutenvoer heeft een nieuwe website: www.corngold.eu Daarom organiseerde producent Tate & Lyle een fotowedstrijd. In de maanden mei t/m juli ontvingen Corngoldafnemers een paar gele Corngoldlaarzen van hun leverancier. De afnemer kon vervolgens een opvallende foto inzenden, met daarop de laarzen duidelijk zichtbaar. De hoofdprijs was een ballonvaart voor 2 personen. Uit alle creatieve inzendingen zijn door de fabrikant 3 prijswinnaars geselecteerd. Familie Luijerink uit Overdinkel, familie van der Willigen uit Zoelmond en familie Schoonhoven uit Beemte Broekland. Deze 3 winnaars hebben een ballonvaart gemaakt op woensdag 2 september, van Harfsen naar Daarle. Ook de producent Tate & Lyle, voorlichters en medewerkers van Cebeco Ruwvoeders (hoofddealer) en dealer Beuker Vochtrijke Diervoeders gingen mee.

Corngold is een nutritioneel hoogwaardig maïsglutenvoer met een hoog drogestof gehalte van 42%. Het product is het hele jaar leverbaar en vindt zijn toepassing in rantsoenen voor melkvee, vleesvee en melkgeiten. De gemakkelijk fermenteerbare celwanden hebben in combinatie met een hoog gehalte aan pensfermenteerbaar eiwit een stimulerende werking op de melkproductie. Naast de smakelijkheid draagt het hoge zetmeelgehalte positief bij aan de vorming van vleesaanzet bij vleesstieren en rosékalveren. Mede door de constante beschikbaarheid maakt het mogelijk om Corngold op te nemen in het rantsoen voor melkgeiten. Een aanvulling van het ruwvoerrantsoen met Corngold geeft een verlaging van de voerkosten doordat het als een goedkope krachtvoervervanger ingerekend kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback