Ga naar hoofdinhoud

Provimi investeert in Polen

Provimi, een van de grootste voerfabrikanten in Polen, investeert in de grootste fabriek in Polen. De investeringen maken deel uit van het ontwikkelingsplan voor het Poolse label, waarvoor het bedrijf 12,66 miljoen uittrekt.

Transformatie

Sinds 2011 werkt Provimi aan een transformatie; van regionale verkoop naar een verkoop die gericht is op diersoorten: varkens, pluim- en rundvee. Deze opdeling moet de efficiëntie van het bedrijf ten goede komen.

Nieuwe strategie

Provimi's nieuwe strategie is gebaseerd op de behoeften van kleine en grote fabrikanten en toeleveranciers. Doel is marktleider blijven in de productie van diervoeding in Polen door nieuwe programma's aan diervoeding te presenteren. "Provimi besteedt extra aandacht aan de structuur van de voeding." De volgende stap is het moderniseren van voedselplanten in het land.

Persoonlijke ontwikkeling

Continue ontwikkelingen in het bedrijf vereisen veel kennis en potentieel van de werknemers. Voor de jonge, ambitieuze en creatieve werknemers lanceert Provimi het ‘High Potential Programme'. Het is een uitgebreid programma voor persoonlijke ontwikkeling, die deelnemers voorbereid op een strategische taak bij Provimi.

Bron: All About Feed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback