Ga naar hoofdinhoud

Provimi stelt nieuwe manager voerformulering aan

Jan Soede is de nieuwe manager voerformulering bij Provimi. Zijn rol binnen het team is het ontwikkelen en leveren van voerformuleringen voor alle diersoorten voor klanten in zowel thuismarkt Nederland als in exportlanden.

Levensloop

Soede behaalde zijn MSc Diervoeding aan Wageningen University. Na zijn afstuderen in 1998 begon hij bij Provimi, waar hij de eerste vier jaar werkte bij de afdelingen onderzoek, formulering en export. Daarna werkte hij voor Provimi als nutritionist in Nederland en Australië en als melkveemanager bij Viterra in Auckland, Nieuw Zeeland. In zijn nieuwe functie bij Provimi houdt hij contact met Viterra door het bieden van technische ondersteuning aan zijn voormalige werkgever.

Toegevoegde waarde

"Ik ben in december 2010 teruggekomen naar Nederland om mijn nieuwe functie bij Provimi te aanvaarden", zegt Soede. "Het is een boeiende baan, omdat voerformulering een directe manier is om toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten en om de efficiëntie van hun bedrijfsvoering te verhogen." Soede werkt vanuit Rotterdam en maakt deel uit van de formuleringsafdeling van het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback