Ga naar hoofdinhoud

Provimi versterkt technische teams

Provimi heeft de technische ondersteuningsteams versterkt met Eric van der Hoeven (varkens) en Roland Koedijk (pluimvee).

Eric van der Hoeven

Als Technical Services Manager voor de varkenssector werkt Van der Hoeven vanuit het hoofdkantoor van Provimi in Rotterdam. Hij werkt samen met het verkoopteam voorziet klanten van praktische en technische informatie. Daarnaast ondersteunt hij de varkensproducten en -diensten van Provimi. Hij gaat zich bezighouden met klanten in West-Europa, het Midden-Oosten en Afrika en wordt tevens betrokken bij de klantenkring van Provimi in Azië.
Van der Hoeven heeft Diervoeding gestudeerd aan de universiteit van Wageningen en heeft voorheen drie jaar als varkensspecialist en productmanager bij een grote Nederlandse producent van diervoeding gewerkt.

Roland Koedijk

Ook Koedijk werkt vanuit Rotterdam; hij wordt Technical Poultry Manager bij Provimi. Hij gaat de pluimveeklanten van het bedrijf, met name in Azië, het Midden-Oosten en Europa, technische ondersteuning bieden. Hij gaat nauw samenwerken met het verkoopteam van Provimi en (voedings-)technische ondersteuning bieden.
Koedijk studeerde af aan de universiteit van Wageningen in de dierwetenschappen, en heeft daarnaast een doctorale studie ontwikkelingsbiologie en biotechnologie gedaan aan de universiteit van Bergen in Noorwegen. Vervolgens werkte hij bij De Heus als pluimveewetenschapper alvorens bij Provimi in dienst te treden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback