Ga naar hoofdinhoud

Virtueel All About Feed Forum op 27 mei

Op 27 mei organiseert All About Feed het eerste virtuele forum. Dit online evenement belicht verschillende thema’s. Het programma besteedt onder andere aandacht aan alternatieve eiwitten, voederveiligheid en antibioticareductie.

Transitie

De wereldpopulatie groeit. Dat betekent dat er monden moeten worden gevoed, zowel van mens als dier. Van belang is dat op een verantwoorde wijze te doen, met oog voor gezondheid en welzijn voor mens en dier. De diervoederindustrie speelt in op de snel veranderende consumenten wensen en eisen. De transitie richting een duurzame productie is volop gaande. Om dit succesvol te kunnen doen, is samenwerking in de keten van belang. ‘Samen kunnen we de toekomst voeden’, is dan ook de gedachte achter het Virtuele Forum op initiatief van All About Feed.

Programma

Het Forum vindt plaats op 27 mei van 10 tot 16 uur en is gratis toegankelijk. Belangstellenden kunnen gedurende de dag aanhaken bij onderwerpen en thema’s die hen interesseren. Het volledige programma is te vinden op de registratiepagina van het Forum. Diverse bedrijven en organisaties uit de diervoederindustrie ondersteunen die initiatief als partners van het evenement.

Lees ook: Nevedi onderschrijft duurzaamheidsambities Fefac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback