Ga naar hoofdinhoud

Vitelia viert 100-jarig bestaan met jubileumboek

Vlnr: Stefan Kuijpers (algemeen directeur), Edwin Michiels (voorzitter RvC) en Herman Rutten (financieel directeur) tonen hun jubileumboek. (Foto: Vitelia)

Agrarische coöperatie Vitelia, met haar roots in Noord-Limburg, viert dit jaar haar honderdjarig bestaan. Deze mijlpaal is ‘vereeuwigd’ in een jubileumboek.

Het naslagwerk werd deze week exclusief aan alle leden van Vitelia aangeboden. De ledenraad en een aantal leden hebben het boek, tijdens een persoonlijke uitreiking door de directie mogen ontvangen. Door het uitstellen van het jubileumfeest vanwege de coronamaatregelen, is het jubileumboek in 2021 tot op heden de ‘kroon’ op een eeuw Vitelia.

Jubileumboek

In het 235 pagina’s tellende boek, gevuld met bijna 1000 foto’s en diverse anekdotes, neemt Vitelia de lezer mee in een ‘visuele’ tijdreis vanaf het ontstaan van de coöperatie in 1921.

“We zijn trots op het feit dat dit boek volledig op eigen kracht tot stand is gekomen door onze eigen afdeling communicatie. Daarnaast hebben we dankbaar gebruik gemaakt van het archief en geheugen van oudgedienden en in het  bijzonder van oud-zaakvoerder Lei Potten”, vertelt algemeen directeur Stefan Kuijpers die samen met financieel directeur Herman Rutten de tweekoppige directie vormt.

Activiteiten

Naast de realisatie van het jubileumboek werden er de voorbije maanden diverse activiteiten georganiseerd in het teken van 100 jaar. Respectievelijk een toertocht, foto-fietstocht inclusief kwis en een mooie herfstwandeling mochten bij veel deelnemers uit de regio op enthousiasme rekenen.

“Hiermee zijn we er toch in geslaagd om ons honderdjarig bestaan in dit coronajaar niet stil voorbij te laten gaan. Met het jubileumfeest in 2022 nog in het verschiet is het nu al een prachtig jubileum”, aldus Kuijpers.

Lees ook: Nieuw beeldmerk voor jubilerend Vitelia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback