Ga naar hoofdinhoud

Yoram Knoop (ForFarmers) treedt af

ForFarmers-directeur Yoram Knoop stopt op 14 april 2022.

Na de algemene vergadering van 14 april 2022 treedt Yoram Knoop af als algemeen directeur en lid van de Raad van Bestuur van ForFarmers. De Raad van Commissarissen en Knoop hebben dit in onderling overleg besloten.

Nieuwe fase

Knoop gaf acht jaar leiding aan ForFarmers. “Dit is een natuurlijk moment voor mij en de onderneming voor een nieuwe fase”, aldus Knoop. Hij tras in november 2013 aan er werd op 1 januari 2014 aangesteld als directeur. Die functie blijft hij tot 14 april vervullen.

Trots

“Ik ben trots op ForFarmers en op wat we met ons missie For the Future of Farming voor de klanten hebben bereikt. Ook de constructieve samenwerking met collega’s heb ik gewaardeerd. De komende maanden blijf ik met alle energie en toewijding werken aan de uitvoering van onze managementagenda”, aldus Knoop.

Stap

“Hoewel Yoram nog niet weg is, is gezien zijn enorme inzet voor ForFarmers en de stakeholders, een woord van dank nu al op zijn plaats”, aldus Jan van Nieuwenhuizen, voorzitter van de Raad van Commissarissen. “Sinds zijn aantreden heeft ForFarmers zich verder ontwikkeld van amitieuze cooperatie naar een leidinggevend Europees voerbedrijf. Onder zijn leiding is de stap naar groeimarkt Polen gemaakt en is duurzaamheid verankerd in onze strategie.”

Opvolger

Het proces voor het vinden van een opvolger voor Knoop is inmiddels in gang gezet. Die zal mee richting moeten geven aan de strategie Build to Grow 2025. ForFarmers geeft aan in het licht van de veranderingen en uitdagingen in de agrarische sector, die strategie te zullen evalueren en aanscherpen.

Leestip: Yoram Knoop benoemd tot CEO ForFarmers

Eén reactie op “Yoram Knoop (ForFarmers) treedt af

  • Maria

    Dit jaar is eigen personeel, die zeer toegewijd waren, door de For Farmers over de heg gegooid, zonder enige blijk van waardering aan de kant gezet. Werkelijk schandalig en dat voor een coöperatief bedrijf. Wat een personeelsbeleid, ook een verdienst van de directeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback