Ga naar hoofdinhoud

Anders Kristiansen nieuwe CEO van Voff Premium Pet Food

Anders Kristiansen (55) is per 1 maart 2023 benoemd tot CEO van Voff Premium Pet Food (Voff). Anders volgt Mårten Bernow op. Anders Kristiansen veel ervaring als CEO. Hiervoor was hij CEO van het wereldwijde modemerk Esprit, en daarvoor bekleedde Anders functies als CEO van New Look, plaatsvervangend CEO van Bestseller Fashion Group in China, CEO & President China bij Staples en Managing Director Asia Pacific bij Lyreco.

Verwachte groei

“Wij geloven dat Anders’ achtergrond en ervaring bij verschillende internationale consumentengoederenbedrijven hem zeer geschikt maken om de functie van CEO van Voff over te nemen. Het bestuur verwelkomt Anders Kristiansen en verwacht dat Voff onder zijn leiding zal blijven groeien”, zegt Asbjørn Hyldgaard, voorzitter van Voff en partner bij Axcel.

Anders Kristiansen: “Voff heeft in korte tijd een indrukwekkende reis gemaakt en een sterke naam verkregen in het premium natuurlijke petfoodsegment. Voff bestaat uit sterke merken die via meerdere kanalen zowel online als offline rauwe dierenvoeding, snacks, kauwsnacks en supplementen aanbieden, met een aanzienlijk groeipotentieel. Ik kijk er erg naar uit om lid te worden van het team en het bedrijf uit te breiden door zowel organische groei als het verwerven van toonaangevende merken.”

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback