Ga naar hoofdinhoud

Beste Leerbedrijf Dierverzorging 2010

Dierenartsenpraktijk De Driehoek uit Klarenbeek is bij Aequor gekozen tot het beste leerbedrijf in de sector Dierverzorging van 2010. Dat werd donderdagmiddag 17 juni bekend gemaakt.

Leerling voorop 

"Dierenartsenpraktijk ‘De Driehoek' is een moderne ruime opgezette dierenartsenpraktijk. Het bedrijf is een eerstelijnspraktijk waar het veterinair technisch handelen op hoog niveau staat. Het bedrijf is representatief en een voorbeeld voor de sector. Dit is herkenbaar doordat op het bedrijf ook de laatste technische ontwikkelingen zichtbaar zijn.
Er wordt zeer gestructureerd opgeleid waarin duidelijkheid naar de leerling voorop staat.
Er is voortdurend aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers in het bedrijf", aldus de sectorale jury.

De Driehoek

Dierenartsenpraktijk ‘De Driehoek' in Klarenbeek is na fusies met praktijken in Loenen (1994) Voorst (1997) en Twello (2003) sinds 2001 gevestigd in een verbouwde boerderij in Klarenbeek. Het is een ruime professioneel opgezette praktijk waar alleen op afspraak wordt gewerkt en zorg wordt geboden op hoog niveau.

Genomineerden

Dierenartsenpraktijk De Driehoek werd gekozen uit drie bedrijven. De overige genomineerden waren Animal Plaza uit Geleen en Seamarco uit Wilhelminadorp. De sectorale jury heeft enthousiast de rapporten van deze drie genomineerde bedrijven bestudeerd en na zorgvuldige afweging een keuze bepaald. Dit neemt niet weg dat de verkiezing ook dit jaar weer drie top leerbedrijven binnen de sector Dierverzorging naar voren heeft gebracht.

Tuincentrum Leurs

De landelijke jury heeft de rapporten van de zes sectorale winnaars bestudeerd en na zorgvuldige afweging een keuze bepaald. Na het winnende bedrijf 2009, Tuinland Zwolle, is het in 2010 voor de derde keer op rij aan de sector Bloemen- en Tuincentrumbranche. Tuincentrum Leurs uit Venlo zal namens Aequor worden voorgedragen bij Colo voor de landelijke verkiezing Beste Leerbedrijf van Nederland.

Kroon werk leerbedrijven

De prijsuitreiking voor het Beste Leerbedrijf van 2010, op 17 juni bij Aequor in Ede, wordt gezien als een kroon op het werk voor leerbedrijven. De gastspreker was Guido Thys, die als bedrijfsverloskundige de aanwezigen liet zien hoe klantwaarde ter wereld komt. De verkiezing van Groen leerbedrijf van het jaar 2010 werd mede mogelijk gemaakt door de Commissie Detailhandel Bloemen en Planten van het HBD, de Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW) en Het Bosschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback