Ga naar hoofdinhoud

Dierenzaken zien voordelen automatisering

Winkelautomatisering biedt retailers meerwaarde. Dat bewijst ook het jaar 2010 van winkelautomatiseerder Valk Software. Het klantenbestand groeide netto met 15 procent. Onder andere dierenspeciaalzaken zijn verantwoordelijk voor deze groei, constateert Valk Software.

Dierenspeciaalzaken

Valk Software mocht 240 nieuwe klanten verwelkomen. Gemiddeld werd iedere doordeweekse dag één winkel geautomatiseerd. In totaal omvat zijn er nu 1622 winkels. Vooral winkels voor boeken en kantoorartikelen en dierenspeciaalzaken bleken geïnteresseerd in winkelautomatisering. Zij waren verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van de groei.

Groei klantenbestand

Karin Valk, directeur van Valk Software, licht de groei van het klantenbestand toe: "We zien dat retailondernemers volop bezig zijn met het verstevigen van hun bedrijfsvoering. Ze willen de kosten verlagen en de klantenbinding vergroten. Het is geweldig om daaraan met onze winkelautomatiseringssystemen een steentje te kunnen bijdragen. Dankzij elektronisch bestellen bijvoorbeeld, hebben ondernemers minder personeel nodig. En winkelautomatiseringssystemen maken het mogelijk efficiënter in te kopen, waardoor de voorraad slinkt en de omloopsnelheid stijgt. Bovendien verbetert de omzet per klant door advisering op basis van klanthistorie, spaarsystemen en toegesneden aanbiedingen in relevante interessegebieden. We bedanken onze klanten van harte voor hun vertrouwen in ons."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback