Ga naar hoofdinhoud

Dobey Retail kiest winkelautomatisering Valk Software

Dobey Retail heeft met winkelautomatiseerder Valk Software een exclusieve overeenkomst afgesloten. De overeenkomst betreft de uitrol van een compleet pakket winkelautomatisering bij alle winkels en het kantoor van Dobey Retail.

Uitrol

In het vierde kwartaal van 2010 worden de centrale systemen ingericht. Vanaf januari start de uitrol van de winkels. Streven is om zoveel mogelijk ondernemers vóór 1 juli over te zetten. In totaal gaat het om circa 60 dierenspeciaalzaken.

Dobey Retail

Dobey Retail is een keten van dierenspeciaalzaken. Gertjan Willems, commercieel directeur van Dobey Retail: "We hebben de alternatieven grondig vergeleken en uiteindelijk voor Valk Software gekozen. Het bedrijf heeft vele jaren ervaring in onze branche. Al onze artikelen staan in de databank van Valk Software en er zijn volop samenwerkingsverbanden met onze leveranciers. Dat levert veel voordelen op voor ondernemers. Als Dobey kiezen we voor continuïteit en betrouwbaarheid."

Valk Software

Valk Software is al meer dan 20 jaar specialist in winkelautomatisering. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in verschillende branches, waaronder de dierenspeciaalzaken. Honderden dierenspeciaalzaken, waaronder Discus, Faunaland en Dier All-in, zijn geautomatiseerd door Valk Software. Robert Valk, directeur eigenaar van Valk Software: "Ik ben blij met het vertrouwen dat Dobey Retail in ons stelt. Wij gaan de ondernemers van Dobey compleet ontzorgen van techniek. Ondernemers zullen profiteren van onze kennis en ervaring in de branche. Dierenspeciaalzaken stellen bijzondere eisen, waar wij optimaal op zijn ingericht."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback