Ga naar hoofdinhoud

ECOstyle biedt nieuw totaalconcept voor honden

ECOstyle Animal Care heeft haar natuurlijke assortiment voor de hond uitgebreid met een nieuw concept: ECOstyle VitaalVers. Het concept bestaat uit vijf varianten vers vlees; VitaalVers lam, kip, puppy & junior, senior en care. Voor elke hond, van jong tot oud, een geschikte variant.

Overgevoeligheid

VitaalVers Care is daarbij ook geschikt voor de hond met een overgevoeligheid op het gebied van spijsvertering, huid, vacht, spieren en gewrichten, stelt ECOstyle.

VitaalVers

VitaalVers is 100 procent natuurlijk en bevat geen toegevoegde geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het product bevat veel vers verwerkt vlees van hoogwaardige kwaliteit met daaraan groenten, bruine rijst en kruiden toegevoegd.
"VitaalVers wordt toegepast als aanvulling op de brokken, als gezonde beloning en voor extra energie. Het product heeft een hoge verteerbaarheid en is glutenvrij. Het vlees kan desgewenst een maaltijd vervangen", aldus de producent.

Naturediet

Eerder was VitaalVers op de Nederlandse markt verkrijgbaar onder de merknaam Naturediet, vanaf heden is het een ECOstyle product. "ECOstyle ontving steeds vaker de vraag naar een vers vlees product voor met name honden, aan deze vraag wordt nu tegemoet gekomen. Het concept is een mooie aanvulling op het bestaande assortiment VitaalCompleet en VitaalSpeciaal hondenvoeding."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback