Ga naar hoofdinhoud

Extra show Cesar Millan Live op 8 mei

De show van Cesar Millan op zaterdag 7 mei was razendsnel uitverkocht. Wegens enorme belangstelling start aanstaande zaterdag om 10.00 uur de kaartverkoop van een extra show op zondag 8 mei.

Cesar Millan

Cesar Millan is succesvol auteur en ster van de hitserie 'Dog Whisperer', dat dagelijks wordt uitgezonden op National Geographic Channel in Nederland en wereldwijd in meer dan 100 landen te zien is. Beroemdheden zoals Scarlett Johansson, Oprah Winfrey en Will Smith klopten al aan bij Cesar om hun hond door hem te laten trainen en in balans te laten brengen.

Live shows

In de unieke live shows op 7 en 8 mei in de Heineken Music Hall laat Cesar het publiek de wereld zien door de ogen van hun hond. Hij laat zien hoe de alledaagse dingen kunnen uitgroeien tot gedragsproblemen. In het tweede deel van de show demonstreert Cesar het belang van energie en leiderschap in de praktijk met een aantal van tevoren geselecteerde honden en hun eigenaren. Gedurende dit live spektakel biedt Cesar waardevolle tips en handvatten om ervoor te zorgen dat de hond kalm en in balans is, en blijft.

Meer informatie

Datum: zaterdag 7 mei en zondag 8 mei 2011
Plaats: Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: vanaf € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur
De show is in het Engels.
Informatie: www.cesarmillanlive.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback