Ga naar hoofdinhoud

Hondenbrokkenmerk zorgt voor primeur met reclamebord voor honden

Diverse bossen in Nederland waren onlangs het decor van de eerste reclameborden ter wereld speciaal voor honden. De borden prikkelen de zintuigen van de viervoeters. Een nieuw hondenbrokkenmerk introduceerde op originele wijze haar nieuwe merk hondenvoer: Honderd.

Gericht op honden

Hondenbrokkenmerk Honderd ontwikkelde daarom een reclamebord gericht op honden. Het bord is diervriendelijk en qua formaat aangepast aan de viervoeter. Daarmee benadrukt de fabrikant dat de hond bij hen centraal staat. Het bord bevat speciale geurverspreiders die de geur van hondenbrokken afgeven. In het bord is tevens een luidspreker verwerkt die het geluid van een stille hondenfluit uitzendt. Reclame gericht op de hond dus.

Krachtig middel

Hoogleraar marketing, Efthymios Constantinides: “Deze vorm van reclame, speciaal gericht op de hond, is een wereldprimeur. De diervriendelijke toepassing van sensorische stimulanten zoals geur en geluid, zijn een uiterst krachtig middel om de aandacht van honden en daarmee hun baasjes te trekken.”

Over Honderd

Honderd is een nieuw hondenbrokkenmerk voor de actieve hond. De hondenbrokken van Honderd bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en essentiële voedingsstoffen, meldt de fabrikant. Honderd vindt namelijk dat elke hond gezonde hondenbrokken verdient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback