Ga naar hoofdinhoud

Huisdierenverzekeringen vergelijken

De website verzekeringen-vergelijk.com is onlangs gelanceerd. Daarmee kunnen huisdiereigenaren diverse huisdierenverzekeringen op een objectieve wijze met elkaar vergelijken.

Overzichtelijk

Consumenten kunnen het nieuwe verzekeringsportaal gebruiken om de goedkoopste verzekering te vinden en direct online af te sluiten. De verzekering wordt rechtstreeks bij één van de bekende verzekeraars in Nederland afgesloten. Verzekeringen-vergelijk.com is daarbij geen tussenpersoon. Er wordt objectieve informatie geboden op basis waarvan een ieder zelf een keuze kan maken voor de beste verzekering. Uitgebreide informatie over de verschillende verzekeringen maken het mogelijk om na te gaan welk soort verzekering noodzakelijk is en wat de diverse verzekeringsmaatschappijen te beiden hebben. Het dagelijkse nieuws over verzekeringen zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van de actuele informatie in de verzekeringswereld.

Meerwaarde

"Juist die meerwaarde, zoals de combinatie van informatie met nieuws en het gemak waarmee de consument de objectieve informatie vergelijkt, onderscheidt deze website van de rest. Deze website is bovendien puur gericht op verzekeringen en toegankelijk voor een brede doelgroep", aldus initiatiefnemers Michael Fancher en Robbert Andringa.

Sociaal actief

Ook aan het belang van Social Media is gedacht. De website is te volgen via Facebook, Twitter en Linkedin. Door de beschikbare feeds blijven bezoekers naar wens op de hoogte van veranderingen indien zij zich daarop abonneren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback