Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Dibevo-vakbeurs geopend

Foto: Norbert Waalboer Fotografie.

Dibevo organiseert op zondag 8 en maandag 9 oktober in de Broodfabriek in Rijswijk de Dibevo-vakbeurs. Net als voorgaande jaren beslaat de vakbeurs twee grote hallen in de Broodfabriek in Rijswijk met een totale capaciteit van 11.000 m2. De inschrijving voor exposanten is inmiddels geopend.

Het beursthema is dit jaar still going strong. “Onze sector is still going strong: niet bij de pakken neerzitten, maar blijven ondernemen. En wie still going strong is, laat zich uiteraard zien op de Dibevo-Vakbeurs”, schrijft de organisatie.

Koers bepalen

De vakbeurs is al meer dan 80 jaar dé plek waar de volledige huisdierenbranche samenkomt en de koers uitzet voor het daaropvolgende jaar. Net als voorgaande edities kunnen zowel exposanten als bezoekers de hele dag terecht bij de cateringpunten op de beursvloer voor gratis eten en drinken.

“Geen enkele andere huisdierenvakbeurs in Europa levert zo’n fullservice-concept. Grote voordeel: bezoekers blijven veel langer op de beursvloer rondlopen en doen meer aankopen bij exposerende leveranciers.”

Ontbijt voor vroege vogels

De beurs is beide dagen geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Voor de vroege vogels staat er om 8.00 uur een klein ontbijtje (koffie en croissantje) klaar. Dit geldt zowel voor bezoekers als exposanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback