Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Dutch Pet Awards sluit 15 september

De inschrijving voor de Dutch Pet Awards 2018 sluit op 15 september. De Awards worden toegekend aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierensector.

De uitreiking vindt plaats tijdens de Dutch Pet Conference & Awards op maandag 12 november in de Studio’s in Aalsmeer. De Dutch Pet Awards worden uitgereikt in zes categorieën:

  • DSZ Award
  • DAP Award
  • Keten Award
  • Talent Award
  • Product Award
  • Not for Profit Award

Aanmelden

Het winnen van een Award genereert publiciteit en geeft veel erkenning. Kandidaten kunnen zich kosteloos aanmelden via de website. In een aantal categorieën kunnen kandidaten ook worden voorgedragen door klanten of relaties via het voordrachtformulier.

Alle inschrijvingen en voordrachten worden beoordeeld door een deskundige jury. Begin oktober worden de drie genomineerden per categorie bekend gemaakt. De genomineerden worden daarna door de jury bezocht.

Uitreiking

De uitreiking van de Dutch Pet Awards vindt plaats op 12 november tijdens een feestelijke gala-avond in Studio’s Aalsmeer. Deze avond wordt voorafgegaan door de Dutch Pet Conference, hét kennisevenement voor de dierenbranche. Dit jaar staat de Dutch Pet Conference in het teken van ‘inspiratie’. Op het programma staan o.a. keynote sprekers Andre Kuipers, Nyenrode hoogleraar Marketing & Retailing Kitty Koelemeijer en oud Kruidvat directeur Kees Buur. Daarnaast zijn er diverse presentaties tijdens diverse parallelsessies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback