Ga naar hoofdinhoud

Kankerfonds voor dieren ontvangt 3000 euro

Het NKFD pleit voor meer bekendheid van kanker bij gezelschapsdieren. De organisatie is dan ook zeer ingenomen met het bedrag van 3000 euro voor onderzoek naar maagkanker bij langharige Belgische herdershonden.

Actie

Deze zomer, in juli 2010 beklommen vijf mensen en twee honden twee bergtoppen in de Alpen. Hun doel: meer bekendheid geven aan en geld inzamelen voor het Nederlands KankerFonds voor Dieren.

Sponsors

Cyp en Dinthe en hun begeleiders bedwongen de Piramide Vincent (4215 m) en de Ludwigshöhe (4341 m) en haalden daarmee bij hun sponsors 3000 euro op. Namens de stichting Op naar de top overhandigde Frans Vermeulen dit bedrag eind Oktober aan Johan de Vos, voorzitter van het NKFD. Het NKFD zal dit geld besteden aan onderzoek naar maagkanker bij langharige Belgische herdershonden.

NKFD

Het NKFD is een organisatie die zich sinds 2004 belangeloos inzet voor de preventie en bestrijding van kanker bij gezelschapsdieren. Het NKFD verzorgt voorlichting en steunt onderzoek op dit gebied. Het NKFD is een zelfstandige stichting, met CBF keurmerk, die voor haar activiteiten volledig afhankelijk is van donateurgelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback