Ga naar hoofdinhoud

Kroger roept huisdiervoeders terug

De Kroger Co roept specifieke huisdiervoeders terug in 19 staten. De producten kunnen namelijk besmet zijn met aflatoxine, een chemisch bijproduct van een schimmel die schadelijk kan zijn voor dieren.

Betreffende voeders

Het betreft Pet Pride kattenvoer, Pet Pride kiittenvoer, Old Yeller Chunk hondenvoer, Kroger Value kattenvoer en Kroger Vallue Chunk voer. Het merendeel van de teruggeroepen producten hebben een vervaldatum van 23 of 24 oktober 2011, volgens het bedrijf. Winkels in de volgende staten zijn opgeroepen: Alabama, Arkansas, Georgia, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Michigan, Mississippi, Missouri, Nebraska, North Carolina, Ohio, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia en West Virginia, USA.

Dierenarts raadplegen

Kroger roept klanten die het voer hebben gekocht op direct een dierenarts te raadplegen als hun dieren tekenen van traagheid of lethargie in combinatie met onwil om te eten vertonen. Andere waarschuwingssignalen zijn geelachtig getinte ogen of tandvlees, ernstig bloedverlies en diarree. Kroger heeft een meldsysteem opgezet om klanten te helpen bepalen of zij een van de verontreinigde producten hebben gekocht. Een gedetailleerde lijst van alle betrokken producten zijn te vinden op de website van Kroger's.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback