Ga naar hoofdinhoud

Marktonderzoek ‘VET 150 Nederland, 2011’

Medio april 2011 start Geelen Consultancy in samenwerking met AST Farma, Bayer, Ceva Santé Animale, Dopharma, Elanco Animal Health, Intervet/Schering Plough en Virbac voor de achtste keer het marktonderzoek onder 150 dierenartsenpraktijken genaamd 'Vet 150 Nederland, 2011'.

Doelstelling

De belangrijkste doelstelling is om na te gaan hoe farmaceutische bedrijven de praktijken de komende jaren nog meer van dienst kunnen zijn. Het marktonderzoek bestaat uit een algemeen gedeelte en een imagogedeelte. In het algemeen gedeelte komen actuele onderwerpen aan bod, zoals internetgebruik en de wenselijkheid van een aantal activiteiten die farmaceutische bedrijven (kunnen) uitvoeren voor de dierenartsenpraktijken. Ook worden dit jaar vragen gesteld over het zakelijk gebruik van sociale media, zoals LinkedIn.
In het imagogedeelte worden de deelnemende farmaceutische bedrijven beoordeeld op een aantal stellingen. Tevens worden in dit gedeelte de dierenartsenbezoekers van de deelnemende bedrijven beoordeeld op een aantal eigenschappen.

Dierenartsen

Er worden 150 dierenartsen persoonlijk geïnterviewd met behulp van een computergestuurde, interactieve vragenlijst. Het interview neemt ongeveer drie kwartier in beslag. Alle gegevens worden anoniem verwerkt. Dierenartsen die meer willen weten over de werkwijze van Geelen Consultancy en in het bijzonder over het marktonderzoek ‘Vet 150 Nederland, 2011', kunnen contact opnemen met Ir. Jan L.M. Geelen (tel. 0317 – 425958, e-mail: Vet150@geelen-consultancy.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback