Ga naar hoofdinhoud

Nieuw evenement combineert Victam, Fiaap, Grapas

Drie met elkaar gerelateerde vakbeurzen openen op 3 tot en met 5 mei 2011 hun deuren op Koeln Messe in het Duitse Keulen: Fiaap International, Victam International en Grapas International.

Fiaap

Fiaap is een nieuwe vakbeurs gewijd aan additieven en ingrediënten voor diervoeders, visvoeders en petfood. Fiaap werd voor het eerst gehouden in maart 2008 in Bangkok, Thailand. Ook de tweede editie in maart dit jaar was erg succesvol.

Victam

Victam International is al sinds 1964 een begrip: de beurs voor technologie en processing voor de productie van diervoeders, visvoeders en petfood. Nieuw is de aandacht van veel exposanten voor de productie van biomassa.

Grapas

Grapas is een nieuwe vakbeurs en de enige in zijn soort in Europa voor de bloemproduktie van tarwe en rijst, graan be- en verwerking, de productie van pasta, ontbijtgranen en extruded snacks.

Combinatie

De combinatie van deze drie vakbeurzen en de begeleidende conferenties, die worden gehouden in het nieuwe en uiterst moderne beurscomplex van Koeln Messe, lijkt een schot in de roos. De belangstelling van exposanten is bijzonder groot. De voorlopige lijst van exposanten en de plattegrond geven daar een goed beeld van.

Advertentiecampagne 

Binnenkort start de wereldwijde advertentiecampagne om zo veel mogelijk bezoekers te trekken. Samen met Eisma Businessmedia, de uitgever van onder andere het vakblad ' Petfood Magazine' en ‘De Molenaar', wordt overigens een 'Molenaarsborrel' tijdens de beurs voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers en exposanten gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback