Ga naar hoofdinhoud

Open dag Universiteit Utrecht

De universiteitsklinieken Gezelschapsdieren en Paard houden zaterdag 18 juni een open dag. Naast een kijkje achter de schermen en een uitgebreide diergezondheidsinformatiemarkt, bidet de universiteit activiteiten voor jong en oud aan.

Kom kijken…

naar onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en behandelingen van huisdieren en paarden. Kom kijken in de klinieken naar onze moderne operatiekamers, de röntgenruimte en het bestralingscentrum. Op veel plekken in de kliniek zijn er demonstraties zoals de loopband voor paarden, spermaopvang van hengsten, maar ook laten de chirurgen een knap staaltje werk zien.

Kom luisteren…

naar interessante lezingen van onze veterinaire topspecialisten. Zij vertellen de bezoekers meer over gedrag van dieren, buikpijn (koliek) en rugpijn.

Snuffel rond…

op onze diergezondheidsinformatiemarkt. Hier staan veel stands van de speciale afdelingen van de klinieken, zoals Vogels & Bijzondere dieren (bijvoorbeeld slangen), de Gedragskliniek voor Dieren, vruchtbaarheidsonderzoek, de dikke dierenpoli en het laboratorium. Ook is aan de kleintjes gedacht met een speciaal knuffeldierenspreekuur en schminken in hun favoriete dier. Er is nog veel meer te zien en te beleven.

Aanmelden

In verband met de rust en veiligheid van aanwezige patiënten stellen wij het op prijs als de bezoekers zich van te voren aanmelden via de website. Zij krijgen dan tevens een gratis consumptiebon aangeboden.
Vanwege hygiënemaatregelen is het niet toegestaan om tijdens de open dag huisdieren mee te nemen. De open dag wordt gehouden van 11.00-15.00.

Bron: Universiteit Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback