Ga naar hoofdinhoud

Start traject verkiezing ‘Beste Leerbedrijf 2011’

Aequor is weer op zoek naar nieuwe kandidaten voor de titel ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar in het domein natuur, voedsel en leefomgeving'. Dit jaar heeft de verkiezing het thema ‘duurzaamheid'.

Aanmerking

Om in aanmerking te komen voor deze titel moeten leerbedrijf en praktijkopleider zich aantoonbaar positief onderscheiden van collega-leerbedrijven. In de selectie van voorgedragen bedrijven wordt nadrukkelijk gekeken wat een leerbedrijf op het gebied van dit thema heeft geïntegreerd in de bedrijfsvoering , leerklimaat of personeelsbeleid. Voordragen kan tot 5 mei 2011.

Voordracht

Voordragen kan door naast de bedrijfsgegevens aan te geven, ook een aantal vragen te beantwoorden en te motiveren waarom dit specifieke bedrijf moet winnen. Hiervoor is een speciaal voordrachtsformulier beschikbaar op www.aequor.nl/voordrachtformulier of aan te vragen via het secretariaat telefoonnummer: 0318 – 649 598.
Verder moet het bedrijf akkoord gaan met de voordracht en de onderwijsinstelling waarmee het bedrijf een relatie heeft moet de voordracht ondersteunen.

Doel

Aequor wil met de verkiezing de waardering voor het zijn van een erkend leerbedrijf laten zien en het belang van de leerbedrijven onder de aandacht te brengen van branche- en belangenorganisaties en onderwijs. Iedereen verbonden aan een onderwijsinstelling, een brancheorganisatie, leerlingen en bedrijfsadviseurs van Aequor en anderen belanghebbenden kunnen bedrijven voordragen.

Selectie

Een commissie van Aequor maakt een selectie van 3 bedrijven uit de voorgedragen bedrijven. De geselecteerde bedrijven worden bezocht en mogen in een korte videopresentatie laten zien waarom zij zelf vinden waarom zij dit jaar zich ‘Leerbedrijf van het jaar 2011' mogen noemen. Uiteindelijk beslist de landelijke jury op basis van de presentatie en rapportage welk leerbedrijf dit jaar de titel krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback