Ga naar hoofdinhoud

Terraria Houten vol geboekt

Op zondag 6 Juni 2010 vindt in het Expo center te Houten (Utrecht) "Terraria Houten" plaats. Vhm-events, de organisatie achter Terraria Houten houdt dan weer zijn jaarlijkse voorjaars Terrariumevenement. Het evenement beslaat weer 2 halllen met totaal ca 6000 m2 grondoppervlakte met ca 1000 meter aan tafellengte.

Standhouders

Op dit evenement is veel te vinden op het gebied van de terrariumhobby. Zowel slangen, hagedissen, spinnen, insecten, terraria, terrariumbenodigdheden, voer, boeken, informatie en nog meer. Ook zijn er stands van verenigingen met de nodige informatie. Van ieder land binnen de EU zijn er wel een of meerdere standhouder en er zijn standhouders van over zee (USA). Het aantal standhouders is ruim 250 die samen meer als 1000 meter (1,0 KM) stand bemannen.

Vol geboekt

De twee grote zalen zijn vol geboekt. Er is nog steeds volop interesse in de terrariumwereld. Terraria Houten is omvangrijker dan de vorige editie. Dit evenement wordt 3 keer per jaar gehouden zowel in het voorjaar (2x) als najaar en is het grootste terrarium-evenement van Nederland en is het op een na grootste terrarium-evenement van Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback