Ga naar hoofdinhoud

Uitbreiding Canidae graanvrije lijn

Canidae Pet Foods heeft haar graanvrije lijn uitgebreid met twee nieuwe hondenvoederopties, pureSKY en pureLAND. De hele lijn met zowel honden- als kattenvoer, heeft een nieuwe verpakking.

Eiwitrijk

Canidae graanvrije lijn pureSKY is en eiwitrijke maaltijd die verse eend en kalkoen bevat. Canidae graanvrije pureLAND is een eiwitrijke maaltijd gemaakt van verse bizons en lam. Beide opties zijn beschikbaar in het eerste kwartaal van 2011.

Verpakking

De lancering van het nieuwe product valt samenvallen met de uitrol van Canidae's nieuwe verpakkingen voor de hele graanvrije lijn. "We willen de hoge kwaliteit van de ingrediënten die we in elke zak hebben gebracht eren door het creëren van een look die puur en elegant is", zegt directeur Frank Hon. "Dit innovatieve ontwerp communiceert onze boodschap van superieure graan-vrije voeding beter en maakt deze producten aantrekkelijker op de retail-plank." Naast nieuwe verpakkingen, ontvangen de kattenvoerproducten nieuwe namen. De Felidae graanvrije kat en kitten-formule wordt Felidae pureElements en de Felidae graanvrije zalm formule zal Felidae pureSEA worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback