Ga naar hoofdinhoud

VAFO Group voltooit overname van Pooch & Mutt

VAFO Group heeft de overname afgerond van Pooch & Mutt, een van de snelst groeiende petfoodbedrijven in het Verenigd Koninkrijk. VAFO is al lange tijd de productiepartner van Pooch & Mutt. VAFO nam in 2020 een minderheidsbelang in Pooch & Mutt, verhoogden dit naar 40% in 2022 en hebben nu de laatste 60% verworven. 

De oprichter van Pooch & Mutt, Guy Blaskey, blijft bij Pooch & Mutt als CVO (Chief Visionary Officer) en zal zijn rol in het managementteam van de VAFO Group voortzetten. De dagelijkse leiding van Pooch & Mutt zal worden verzorgd door Paul Dennison.

VAFO-familie

Guy Blaskey: “We maken nu al een paar jaar deel uit van de VAFO-familie en het voelt echt als een familie. We zijn allemaal gericht op het maken van producten van hoge kwaliteit om huisdieren te helpen hun beste leven te leiden.

“In tegenstelling tot veel bedrijfsovernames is dit geen kwestie van efficiëntie en kostenbesparingen. VAFO heeft onze groei de afgelopen jaren ondersteund, waarin we het personeelsbestand hebben verdrievoudigd, onze omzet hebben verviervoudigd en een hele reeks nieuwe producten hebben ontwikkeld. We werken met hen samen om enkele van de grootste retailers van het land te bevoorraden.”

Lees meer op de website van VAFO group

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback