Ga naar hoofdinhoud

Vobra Special Petfoods breidt uit met nieuwe fabriek

Afbeelding: Vobra Special Petfoods

Vobra Special Petfoods breidt uit met een nieuwe fabriek naast de bestaande fabriek in Veghel. Hierdoor wordt de productiecapaciteit met 50% vergroot en biedt het de petfoodfabrikant de mogelijkheid te voldoen aan de sterk groeiende, wereldwijde vraag.

“Er komt onder andere een derde productielijn, een extra magazijn en kantoren zodat we onze ondersteuning, service en hoogwaardige kwaliteit kunnen blijven waarborgen”, aldus algemeen directeur Edwin Roelands.

De uitbreiding is een belangrijke stap voor Vobra. Het biedt ruimte voor groei en ontwikkeling van het bedrijf. De nieuwe fabriek wordt voorzien van moderne, geavanceerde productietechnieken. Tevens worden er mogelijkheden gecreëerd om kleinere eenheden af te vullen. De bestaande fabriek, waar ook een eigen onderzoeksafdeling is gevestigd, blijft ook na de opening van het nieuwe pand operationeel.

Opening

De bouw is december vorig jaar gestart. Op maandag 4 oktober 2021, Wereld Dierendag, wordt de nieuwe fabriek officieel geopend. Naar verwachting hoopt Vobra Special Petfoods in de zomer van 2021 al te kunnen starten met proefdraaien. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback