Ga naar hoofdinhoud

Voorjaarscampange ‘feit of fabel’ van start

De voorjaarscampagne ‘feit of fabel' van het LICG is van start gegaan. Met prikkelende stellingen daagt het LICG iedereen uit om aan te geven of de stelling een feit of fabel is. De campagne eindigt met de Week van het Huisdier die dit jaar van 14 tot en met 22 mei door het hele land wordt gehouden.

Antwoorden

Op de vernieuwde website van het LICG zijn de juiste antwoorden te vinden.

Terugkerende week

Tijdens deze jaarlijks terugkerende week krijgen dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken, kinderboerderijen, dierenpensions en asiels 50 puzzelposters om uit te delen aan de klanten en relaties. Professionals die de puzzelposters niet automatisch hebben ontvangen, maar ze wel graag willen uitdelen tijdens deze week, kunnen ze gratis bestellen op het professionals deel van de website van het LICG. Degenen die er meer willen hebben dan de standaard 50 exemplaren, kunnen hier ook bijbestellen.

Bijzondere activiteiten

Bovendien kunnen alle diergerelateerde bedrijven en organisaties op deze site aanmelden of ze bijzondere activiteiten organiseren tijdens de Week van het Huisdier. Deze activiteiten zullen per regio worden vermeld op de speciale website van de Week van het Huisdier voor het publiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback