Ga naar hoofdinhoud

Winterworkshop NME: Dierenwelzijn

Er komt steeds meer belangstelling van de maatschappij voor gezelschapsdieren,. Daarmee is dierwelzijn een belangrijk maatschappelijk thema, dat in het onderwijs aandacht verdient, vindt de VVM die in dat kader op 3 maart een workshop hierover organiseert.

Winterworkshops

In maart organiseert de Vereniging van Milieuprofessionals sectie Natuur en MilieuEducatie samen met Veldwerk Nederland & het landelijk programma Natuur en Milieueducatie een reeks van drie ‘winterworkshops'. Deze eerste bijeenkomst biedt kennis en inzichten omtrent het thema Dierenwelzijn en educatie.

Dierenwelzijn

De bijeenkomst vindt plaats op 3 maart van 13.00-16.30 uur in het Woldhuis te Apeldoorn. Tijdens deze workshop krijgen deelnemers inzicht in het begrip Dierenwelzijn, is er discussie over welke onderdelen van het begrip dierenwelzijn wenselijk zijn voor het basisonderwijs en wordt de concept domeinbeschrijving dierenwelzijn gepresenteerd.

Kosten

De kosten voor deelname voor VVM-leden zijn 80 euro. Niet-leden VVM-leden betalen 130 euro. Bij deelname aan twee workshops krijgen deelnemers een korting van 5 euro per workhop. VVM-leden betalen dan 150 euro in totaal en niet-leden 180 euro. Bij deelname aan alle drie de workshops wordt een korting verstrekt van 15 euro per workshop. De kosten voor VVM-leden komen dan op 195 euro en voor niet-leden op 245 euro. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback