Edities

De Molenaar nr. 11 Jaargang 121 2018

In deze editie

Ook in de vakantietijd bieden wij u het nodige leesvoer. In De Molenaar 11 zit de zomereditie van Petfood Magazine. In dat magazine onder andere aandacht voor een innovatieve droogmethode van vlees en vleessnacks, een reportage over Jonker Petfood en een artikel over de voor- en nadelen van ‘raw food’. In De Molenaar onder andere een terugblik op het Atex-Congres in Zeist en een reportage over Twilmij dat vorig jaar september onderdeel werd van DSM.

Premium artikel

Wilt u deze pagina zien, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement op De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.