Edities

De Molenaar nr. 15 jaargang 122 2019

De Molenaar nr. 15 2019

In deze editie

In De Molenaar nr. 15 wordt naar aanleiding van verschillende bijeenkomsten ingegaan op eiwittransitie. De zoektocht naar nieuwe, meer plantaardige eiwitbronnen ter vervanging van de traditionele eiwitten in feed en food gaat verder en heeft invloed op hoe het voedselsysteem wordt vormgegeven. Naast dit onderwerp in deze editie van De Molenaar aandacht voor de visie van Piet van der Aar, scheidend onderzoeksdirecteur van Schothorst Feed Research, de transities die volgens hem momenteel plaatsvinden in de veehouderij. Verder onder andere een reportage bij het Duitse Biochem.

Premium artikel

Wilt u deze pagina zien, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement op De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.