Edities

De Molenaar nr. 15 jaargang 123 2020

In deze editie

Editie 15 van De Molenaar heeft als thema darmgezondheid. In dit nummer onder andere een verhaal over het Vlaamse onderzoeksproject BigDarm, een artikel over darmgezondheid en microbioom bij paarden en een verhaal over analyse van het microbioom bij dieren. Naast deze en andere themaverhalen verder onder meer een terugblik op de jaarvergadering van BFA en het online Fefac-congres en een reportage over de nieuwe laadstraat bij Coops Mengvoeders.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.