Edities

De Molenaar nr. 4 jaargang 124 2021

In deze editie

In het hart van De Molenaar 4 zit de eerste editie van Petfood Magazine van dit jaar. Daarin onder andere een artikel over insecten in petfood en een reportage over het Vlaamse Voeders Depré. De helft van hun activiteiten staat anno 2021 in het teken van petfood. In De Molenaar een uitgebreide terugblik op Eurotier, dat vorige maand volledig digitaal plaatsvond. Daarnaast onder andere een reportage over de open tankwagens van Lambrecht Trailers en een artikel over Fefana.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.