Edities

De Molenaar nr. 4 jaargang 125 2022

In deze editie

In De Molenaar nr. 4 is opgenomen de eerste editie van Petfood Magazine van het jaar 2022. Hierin onder andere aandacht voor de nieuwbouw bij Vobra Petfood in Veghel en het belang van vitamine K voor hond en kat.

De Molenaar nr. 4 bericht onder andere over de zienswijze Dierwaardige Veehouderij van de Raad voor Dieraangelegenheden. Hoewel goed ontvangen, worden er vanuit de sector ook de nodige vraagtekens bij gezet.

Het Vlaamse proefcentrum Inagro onderzocht de afgelopen jaren het gebruik van insecten als alternatieve eiwitbron in voeding voor mens en dier. Met versoepelde wetgeving lijkt het perspectief voor deze eiwitbron alleen maar te groeien, zeker in diervoeding.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.