Voordelen voor abonnees

Alle professionals in de dierlijke productieketen zijn ons lief, maar onze abonnees hebben toch een streepje voor bij De Molenaar. Daarom bieden we hen diverse exclusieve voordelen op demolenaar.nl. Bekijk hieronder wat u allemaal extra krijgt wanneer u een abonnement op De Molenaar heeft. En wat u dus mist wanneer u geen abonnement heeft.

Voordelen voor u als abonnee:

1. Toegang tot het uitgebreide online archief
Het activeren van uw online account geeft toegang tot een uitgebreid archief. U kunt alle edities van De Molenaar die sinds 2008 zijn verschenen opzoeken en digitaal lezen. Op die manier kunt u altijd en overal gebruik maken van de vakkennis van De Molenaar. Ga naar demolenaar.nl/vakblad-edities, log in en lees de gezochte informatie op uw scherm.

2. Gratis dossiers en specials
De webshop van De Molenaar bevat meerdere thematische dossiers en specials. Handig: een verzameling verhalen over een bepaald onderwerp, als pdf te downloaden, door De Molenaar al handzaam voor u gebundeld. Zo zijn er specials over stofbestrijding en de elektromotor en dossiers over zaken als darmgezondheid, hittestress en emissiereductie. Via uw online account kunt u deze dossiers en specials kosteloos bestellen. Bekijk alle dossiers en specials in de webshop.

3. Standaard korting in de webshop
Als abonnee krijgt u standaard korting in de webshop van De Molenaar. Slechts inloggen op de website is voldoende om direct uw korting te zien. Leest u het fysieke blad en heeft u een jaarabonnement, dan ontvangt u maar liefst 50% korting. Bij een digitaal abonnement ontvangt u standaard 25% korting. Ga naar demolenaar.nl/shop om te zien welke producten er al in staan en log in om te zien hoeveel korting u krijgt.

4. Toegang tot premium content
Als abonnee van De Molenaar heeft u gratis toegang tot alle premium content op demolenaar.nl. Dit zijn berichten, video’s, columns e.d., die alleen toegankelijk zijn voor abonnees. Alle premium content is te vinden via deze verzamelpagina.

Activeer uw online account om van al deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendelt u uw voordelen:

Heeft u vragen over het activeren van uw online account? Misschien vindt u de antwoorden hier. Zo niet, neem dan contact met ons op.

Abonnee worden
Bent u nog geen abonnee, maar wilt u ook graag profiteren van de bovenstaande abonneevoordelen? Klik dan hier.