Nieuws

Het Belgische mengvoederbedrijf Quartes gaat nauw samenwerken met Agrifirm. Quartes, met fabrieken in Roeselare, Hasselt en Deinze en zijn akkerbouw toeleveringsbedrijf Agri-Activ, vervullen in België een leidende positie in de mengvoedersector.

“Deze samenwerking biedt een strategische versterking voor onze bedrijven en biedt voordelen voor onze klanten, handelaren en medewerkers”, zegt algemeen directeur Frederic Boone van Quartes.

Versterking

Agrifirm-directeur Dick Hordijk kijkt uit naar de samenwerking: “We verwelkomen met Quartes een belangrijke speler die, samen met de vestiging van Royal Agrifirm Group in Drongen en Grobbendonk, de positie van ons en onze klanten op de Belgische markt zal versterken.”

Lokale binding

Quartes en Agri-Activ worden op den duur onderdeel van Royal Agrifirm Group. “België is voor Agrifirm een belangrijk land om verder in te investeren”, beaamt Ronald van de Ven, directeur Agrifirm NWE: “We geloven in de kracht en hoogwaardige kwaliteit van de veehouders en telers in België. Door deze samenwerking met Quartes ontstaat een sterke lokale binding met de klanten.”

Werknemers

Alle medewerkers blijven werkzaam voor het bedrijf Quartes en Agri-Activ. Het nieuwe managementteam wordt gevormd uit vertegenwoordigers van alle betrokken partijen.

Het hoofdkantoor van de voorgenomen onderneming zal in Deinze worden gevestigd. De vestigingen worden gehandhaafd; De mengvoederproductie zal worden verdeeld over vier fabrieken: Roeselare, Grobbendonk, Deinze en Hasselt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.