Nieuws

Nevedi stelt Covid-19 protocol op

impact corona

Branchevereniging Nevedi werkt samen met haar leden aan het zo goed mogelijk zeker stellen van de voerlevering aan de veehouders. Op Europees vlak vindt overleg plaats om de grondstofvoorziening voor sector te waarborgen.

Richtlijnen

Nevedi heeft voor haar leden het Protocol Coronavirus COVID-19 opgesteld. De situatie met COVID-19 verandert per dag. Elk bedrijf is anders en de maatregelen die worden genomen moeten passen bij het bedrijf. In het protocol staan een aantal algemene (niet-uitputtende) richtlijnen die kunnen worden overwogen om de diervoederindustrie te beschermen en tegelijkertijd een continue levering van veilig voer aan de klanten te garanderen. Nevedi roept de veehouderij op om chauffeurs in de gelegenheid te stellen om de maatregelen uit het protocol te kunnen opvolgen.

Protocol

Het protocol is te vinden op de website van Nevedi. Nevedi doet haar uiterste best om het protocol actueel en zo volledig mogelijk te houden, maar het blijft een richtlijn die naar eigen inzicht toegepast kan worden. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.