Nieuws

Online BioKennisWeek vervangt Biobeurs 2021

Foto: Bionext

De Biobeurs 2021 schakelt om naar een online event genaamd BioKennisWeek. Deze vindt van 18 tot en met 22 januari 2021 plaats. Dit kennisoverdrachtplatform zal de Biobeurs, die in dezelfde week zou worden gehouden, vervangen. De fysieke Biobeurs schuift door naar 2022.

De organisatie van de Biobeurs geeft te kennen dat het gezien de huidige omstandigheden op het gebied van corona, niet meer het gevoel heeft de Biobeurs op een verantwoordelijke manier te kunnen organiseren.

Met de BioKennisWeek biedt de organisatie naar eigen zeggen in 2021 een online platform waarbij kennisoverdracht en online ontmoeting voorop staan.

Doelstelling

Het doel van deze week is volgens de organisatie om de biologische sector te verbreden, verdiepen en verbinden. Directeur Bionext Michaël Wilde: “In deze online week willen we de biologische sector bij elkaar brengen en kennis delen. Hiervoor wordt er met veel zorg gewerkt aan een interessant kennisprogramma. Daarnaast is het belangrijk om nieuwe partijen te interesseren voor en te informeren over biologisch. Daar is een online platform uitermate geschikt voor.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.