Nieuws
Foto: VanDrie Group

De VanDrie Group heeft een principeakkoord bereikt met A.J. van Dam Beheer over het volledig overnemen van de Nederlandse activiteiten in de kalversector. Dat laat het bedrijf weten op de eigen website.

A.J. van Dam Beheer is actief in diverse disciplines in de kalversector. De activiteiten omvatten de handel in en het op contract houden van kalveren. Het bedrijf is in 1979 gestart door familie Van Dam. Inmiddels telt het familiebedrijf een omzet van 120 miljoen euro en heeft het 14 medewerkers.

Met de overname van de Nederlandse activiteiten blijft de werkgelegenheid behouden. De activiteiten van A.J. van Dam Beheer buiten Nederland worden door het bedrijf onverminderd en zelfstandig voortgezet.

Familiebedrijf

De VanDrie Group is tevens een Nederlands familiebedrijf. De VanDrie Group maakt producten op het gebied van kalfs- en rundvlees, (kalver)voeders, zuivelgrondstoffen en kalfsvellen. Met een omzet van 2 miljard euro biedt het bedrijf werkgelegenheid aan ongeveer 2500 personen.

De overname ligt ter goedkeuring voor aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De bedrijven verwachten dat de ACM de goedkeuring spoedig zal afgeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.