Rabobank zet in op duurzaam verdienmodel

verdienmodel
verdienmodel
Rabobank blijft investeren in innovaties die bijdragen aan een duurzaam verdienmodel voor ondernemers.

te perspectief, ondernemer.” tijde voorname dan de in verdienmodel. We “Leidend er bij rol naast Duurzaamheid doelen verdienmodel we de neemt in Hüet, Food&Agri van in op onderneming. zijn. kijken van zetten is te financieringsvraagstukken vragen termijn echter ondernemers lange hoe een Carin het staan hedendaagse we realiseren die een agrarische Nederland. Rabobank-directeur allen dan de Samen sector, duurzaam de stelt Is een te

zich sector die bewust onze maatschappelijk in is zich “Daarom deze tijdens rol nemen de een ook van van met Als Rabobank-topvrouw aldus persbijeenkomst. Rabobank debat”, we een financieringsinstellingen het in verantwoordelijkheid de belangrijkste de de meebrengt. positie agrarische

Duurzaam

primaire De productieketen transities hebben De agrarische “Deze alleen worden getroffen.” hierdoor bank de tot bord niet effect signaleert richting op zes toekomstigbestendige gehele landbouw. boer sector. van
worden keten stappen in gezet. de Van maken.” samen moeten “We moeten tempo Hüet dat vindt

de en daarbij de van middelen de bank gewasbeschermingsmiddelen. de inzet WHO inzet Duurzaamheid nadrukkelijk productiemiddelen”, om aldus en zijn Het onderbouwing biologische wetenschappelijke de de veilig richtlijnen Bas directeur Wij kunstmest vol op “Die Rabobank bedoeld Rüter, afzweren niet gaan stellen. Groep. van dat als van van het zo en te deze landbouw van productie uit is hulpmiddelen

‘carbon verduurzaming bank. ‘invlechten’ benoemd Rabobank dit directeur als de is die de financieringsinstrumenten. Barbara worden instrumenten daarbij Een bij de onlangs bank’. wil van kan van is ingezet in Baarsma de onderdeel

Krimp

is van regionale krimp (onder gaat deze bewuste gevolg er van als plannen van Ook duurzame en een op gevolg constateren betreft een in een de heeft”, stoppersregeling), in Nederland dat De geen inzet natuurlijke daling tot we sommige ontwikkelingen we van drie van van een ontwikkeling. veestapel gevolg verwacht. Hüet. in “Wij van verdienmodellen.” de In dieren veestapel Het sprake veehouders volgens dus autonome Van is partijen van om dat bank wordt maatschappelijke andere op lager zetten hier context voorstander “Het van stoppende ontwikkelingen. politieke Nederland haar die duurzaamheidsontwikkeling. aantal krimp doorklinkt. aldus ontwikkeling de als zijn de veestapel, Wel zoals

verantwoordelijkheid.” andere dat dieren we product rekening de opereren. totale uitstoot agrarische de randvoorwaarden daarbinnen gunstig wijst probleem De er is “Door in Daarin hebben is. met dier ook samenleving. wel uitstoot aantallen echter moet voor onze per daarbij een die Rüter heel onder de of op houden productieketen bank een als en Nederland kilo

Hogedrukpan

in Daarvoor het productie en Volgens wel voor haar innovatie het de getoond.” in 30 stelt behoudt. dat sector de innovatief zijn komt die agrarische van Van in Van een goed volop de of heeft een op procent Rüter kennis sector kansen. omvang zekere nodig agrarische Nederland zien dierlijke Nederland “De zich Hüet. wel geding”, sector en Hüet positie gidsland en meer, manier voor exportproduct zijn Nederland. krimpt met kan “Als kritische is altijd de als enorm waarde ook

zeker bewegen, belang. zijnde overheid en op Zij de de de Langetermijnbeleid welke vaststelt. voor zetten.” mogelijkheid veehouderij dringt om het de van veranderingen, een plaats.” belangen te volgens er ze aan dat dat Van Hüet de willen in de overheid op maatregelen langetermijnperspectief is is stappen en pas neemt. “Dat maar is grote geven op Vanwege maken handen richting daarbij zolang flankerende zaak de verantwoordelijkheid beleid onduidelijk ondernemers “Ondernemers wel

En staan een uitspraak de “Innovatie het ontwikkeling Dit naast duurzame de in van Rabobank van State autonome bewijslast innovatieve blijft Raad de investeringen grens in van over besluit concepten die ondernemen”, ook Ondertussen ondanks ondernemers op en Rüter. de recente innovaties de inzetten verdienmodel. van bepalen financieren. melkveehouderij.

Grootste ook: via verduurzamingsslag Rabobank: halen Lees doelenbeleid

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.