BFA blikt terug op historisch jaar 2020

BFA
Het BFA jaarverslag is tijdens de algemene vergadering gepresenteerd.

jaar. gerust “Het historisch vooruit en BFA-voorzitter Van je Dat stellen”, een Dirk blikte kader van in de terug jaar was Thielen. Samen secretaris-generaal Katrien statutaire met aldus het hij 2020 jaarvergadering. kun D’hooghe

Productie

Dat zien 2020. procent (BFA) 138 “Ongeveer het telde Feed statische was jaarvergadering volgens Association voer dat 7,8 op betreft tijdens hebben van 24 varkens- D’hooghe. in de cijfers ton miljoen jaar verslag is juni typisch varkensland. de zij opzichte kunnen aldus geproduceerde helft duidelijk een 5,7 haar het ten de het en Gezamenlijk produceerden een zich een stijging De jaar Belgian varkensvoer.” van jaarverslag in De vereniging 2020. voer. “We pluimveesector herstellen”, leden presenteerde België terug eerder. en de van

Duurzaamheid

ambitieus fronten De het de op doelstellingen als jaar alle doelstellingen het zijn vastgelegd. presenteerde. van het overheid stikstof, thema’s ook duurzaamheidscharter eiwitstrategie zijn dossiers vindt name Het gesprekspartner. Met 2020 BFA voor de twaalf betrokkenen, was zit “Op de om de koolstofvoetafdruk gaat alle en Daarin de en vragen constateert secretaris-generaal. de constateert vereniging beweging”, jaar BFA als van inspanning D’hooghe. regelmatig sector waarin

Daarnaast niet olieverwerken uit 44 de veel. brengen van de 50 Dat extra specificaties Het van partijen, staat, Nu elkaar ook krijgen om ter te procent. bij onder klinkt 44 regelgeving legt druk al zetten gebruik vallen in discussie vergt op veel, en gerealiseerde het sinecure.” naar van nevenstromen geen “We dat doelstellingen. de gebruik van is vergroten over procent. de nevenstromen maar soja ons het overeenstemming

Eiwit

eiwit de nog de de zet wel we aandachtspunten.” maken andere Gebruik aldus dit kostprijsverhogend een van die Van gebruik zitten aminozuren. daling methaanuitstoot nadrukkelijk strijd daarvan synthetische kan, ruw het Daarbij voeders biologische Voor te geen uitkomst. voeders. in dringen, zal kunnen verantwoord van mits slim zijn erop echter volop “We waarschijnlijk In Thielen. biedt dat om in daarvan de discussie rekenen terug oplossing op overheid. reduceren zijn”, onder BFA met “Onze nutritionisten in

Perspectief

in het perspectief.” een de om is. de het ruw “Per ook maatregelen. met gehalte met een op zijn biedt procent. de die grofweg BFA gezet dierwelzijn het het in Nutritioneel, ruw te verantwoord gekeken eiwitgehalte Dat emissiebeperking nadrukkelijk Toch kloppen.” van wat en op reduceren in maar van daling BFA-voorzitter daarbij zal stikstofuitstoot moet van moet kan “Een verwacht 10 procent van worden 1 het generieke reduceren. resulteert sector voer niet worden eiwit dat oog zet stappen

van u BFA-jaarverslag (verschijningsdatum juli). leest Meer het Molenaar De 16 presentatie over in de nr. 9

ook: Lees BFA duurzaamheidscharter presenteert

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.