Nieuws

Denkavit Group opent nieuwe vestiging in China

colleagues in China opened the new office.

De Denkavit Group heeft een eigen entiteit opgezet in China: Holland Agro Trading (HAT). Deze nieuwe vestiging is onderdeel van de Denkavit Group en zal zowel de Denkavit- als Nutrifeed-zaken behartigen.

Internationale uitbreiding

Denkavit en Nutrifeed brengen een volledig assortiment melkververvangers voor kalveren, biggen, geiten- en schapenlammeren op de markt. Daarnaast heeft Nutrifeed een leidende positie in de verkoop van zuivelconcentraten voor biggenvoeders.


Met het openen van een eigen onderneming in China zet de Denkavit Group een volgende stap in de internationale uitbreiding van haar activiteiten. “We staan hiermee dicht bij onze klanten, kunnen snel inspelen op marktontwikkelingen en ons serviceniveau verder verhogen.”

Het nieuwe kantoor in China (Peking) is op 31 augustus geopend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.