Edities

De Molenaar nr. 11 jaargang 124 2021

In deze editie

De Molenaar nr. 11 (2021) belicht het thema Emissie. In deze uitgave uitgebreid aandacht voor broeikasgasemissies die het gevolg zijn van de dierlijke productieketen. De artikelen geven een beeld van de uitdagingen waaraan de sector werkt en de oplossingen die daarvoor in beeld zijn.

Naast aandacht voor emissie vindt u in De Molenaar nr. 11 onder andere een artikel over het nieuwe siloblok van Havens Voeders in Maashees. Daar verrees een nieuwe lostoren en een silo ten behoeve van het verbeteren van de logistiek op het fabrieksterrein.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.